Старосілецька сільська громада

Житомирська область, Житомирський район

Старосілецька сільська рада інформує

Дата: 08.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 677

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 року №99 «Про Реєстр надавачів і отримувачів соціальних послуг» Мінсоцполітики було розроблено підсистему Єдиної інформаційної системи соціальної сфери «Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг».

Відповідно до Порядку формування, ведення та доступу до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, внесення відомостей до Реєстру забезпечує реєстратор, а прийняття рішення про включення документів/відомостей до Реєстру забезпечує уповноважена особа суб’єкта реєстрації.

Підставами для внесення відомостей про надавача соціальних послуг до Реєстру є надходження заяви з відповідними документами. Для внесення даних до Реєстру надавачу соціальних послуг необхідно надати наступні документи:

- заяву надавача соціальних послуг за формою згідно з додатком 3 Реєстру;

- перелік соціальних послуг, які має право надавати надавач соціальних послуг, їх зміст та обсяг, умови і порядок отримання за формою згідно з додатком 4 Реєстру;

- відомості про дату та результати здійсненого уповноваженими органами контролю за дотриманням надавачем соціальних послуг вимог, установлених законодавством про соціальні послуги (за наявності).

Юридичні особи та фізичні особи - підприємці крім документів/відомостей, зазначених в абзацах третьому і четвертому цього пункту, за бажанням подають:

- копії штатного розпису надавача соціальних послуг і трудових договорів з найманими працівниками;

- копії документів про освіту, свідоцтва про підвищення кваліфікації (за наявності), атестацію, неформальне професійне навчання, фаховий рівень працівників;

- копії посадових інструкцій працівників;

- копії особистих медичних книжок працівників;

- довідку територіального органу ДПС про відсутність заборгованості із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів);

- копію документа, що підтверджує право власності на приміщення або на право користування приміщеннями, які будуть використовуватися для надання соціальних послуг;

- висновок фахівця з питань технічного обстеження будівель і споруд, який має кваліфікаційний сертифікат, про відповідність приміщення ДБН В.2.2-40:2018 “Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення”. У разі наявності у зазначеному висновку інформації про неможливість повністю пристосувати об’єкти надавача для потреб осіб з інвалідністю додатково подається інформація засновника (власника) надавача за погодженням із громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю про забезпечення розумного пристосування відповідних об’єктів згідно з частиною другою статті 27 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”.

Документи для включення надавачів соціальних послуг до Реєстру  приймаються за адресою: с. Старосільці, вул. Шевченка, 20-А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь